Vardag, var dag.

Här kommer ett tråkigt blogginlägg från en småsjuk Sandra om en helt vanlig dag. Om vad som händer. 
Som sagt, jag är lite sjuk idag (och igår, och i förrgår). Inte sådär jättesjuk men lite halvfebrig med ont i halsen. Tillräckligt för att jag inte ska känna mig frisk. Någon sjukanmälan till skolan behövdes ju dock inte, jag har projektarbetsvecka och behövde ändå inte vara i skolan på hela veckan. Inte nästa vecka heller för då har jag sportlov. Veckor som de här känner jag att det är skönt att vara borta från skolan och då längtar jag till sommaren. Då är det slut. Slut med skola av den här sorten. 
Jag har ätit glass idag - gott. Skrivit ansökningsgrejer - svårt. Spelat Ruzzle - får mig att bli knäpp (ser bokstäver framför mig hela tiden). Frusit - inte askul. Tänkt på livet och framtiden och drömmar och en längtan - standard.
 

Gud plus Tradera lika med sant?

För ett tag sedan skrev jag om storheten i det lilla och att Gud har räknat ut varje ögonblick. Jag skrev om min fascination över små sammanträffanden som på något sätt förvandlas till något mycket större tack vare de insikter de ger. Nu har det hänt igen. Ett ganska otippat sammanträffande den här gången. Kan hända att någon tycker att jag är hjärntvättad som tycker mig se Gud i allt och inget men idag tror jag starkt på att han kan tala även genom Tradera. 

RSS 2.0